Kontakt & Frågor

VID BESTÄLLNING ELLER FRÅGOR KONTAKTA MIG PÅ:

 

 

Lovisa@makenbake.se

eller

0706-255 255

 

 

Vill du veta mer om alla bakverk och se fler bilder? Gå in och titta på:

 

www.lovisasmakenbake.blogspot.se

 

 

 

Beställningar hämtas hos mig på

Citronvägen 71 i Knivsta.

 

Mitt kök är kontrollerat och godkänt av livsmedelsinspektören i Knivsta.

 

Godkänd för F-skatt.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

FRÅGOR OCH SVAR

 

Hur beställer jag?

Titta genom alla smakförslag och bestäm dig för vad du vill ha för smaker eller sorter. Sen kontaktar du mig antingen på lovisa@makenbake.se eller 0706-255 255.

 

Hur betalar jag?

Betala in på bankgiro 284-9750 senast 3 dagar innan avhämtning, kvitto skickas när betalningen är utförd. Eller så kan du swisha till 0706-255 255.

 

När och var hämtar jag bakverken?

Bakverken hämtas samma dag som dem ska ätas, eller enligt överenskommelse. De hämtas på Citronvägen 71 i Knivsta.

 

Vägbeskrivning från E4:an: Kör Gredelbyleden, kör över bron över järnvägen, fortsätt rakt fram och förbi Ängby Park, sen första höger, höger igen, sen rakt fram ändå till t-korsningen på Citronvägen, där svänger ni höger och direkt in höger på parkeringen. Sen bor vi på gården rakt upp.

 

Hur förvaras tårtan bäst?

I kylskåp utan kartongen, se bara till att ingenting i kylskåpet luktar starkt som tårtan kan ta smak av. Om tårtan står i kartongen är risken stor att det bildas kondens, som sedan gör att tårtan blir "svettig".

Ta ut tårtan ur kylskåpet ca 30 minuter innan den ska ätas, så att den hinner bli lite mjuk, den är ju spacklad med smörkräm och som vi vet stelnar smör i kylskåp.

 

Hur länge håller tårtan?

Om du förvarar den rätt så bör den hålla i 2-3 dagar.

 

Varför är tårtan så dyr jämfört med en tårta från ett "riktigt konditori"?

I mitt kök har jag ingen massproduktion. Varje tårtbotten bakas för sig och varje tårtfyllning blandas unikt för just din tårta. En tårta tar minst 4 timmar att göra. Jag gör alla dekorationerna för hand, en liten nalle kan ta en timme att göra. Varje liten detalj är noga genomtänkt,

När du köper en tårta av mig får du inte bara ett konstverk att imponera med, du får ett lokalproducerat och äkta bakverk bakat med kärlek och omsorg!

Jag bakar dessutom med KRAV-märkta varor så långt det är möjligt, och skänker en del till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling!

 

Kan man hyra tårt/cupcakeställning?

Ja det kan man. Jag har två olika som jag hyr ut för 200 kr/st. 500 kr lämnas i deposition, och återbetalas vid återlämnande.